Lisäravinteet edullisesti netistä

Posted on

Hei, joko te ootte hurahtanut lisäravinteisiin? Mä oon aina ollut luonnostaan hoikka tyttö ja intona harrastanut juoksua lähes päivittäin. Nyt kuitenkin tänä syksynä rankan opiskelukauden aikana hoksasin, etten vaan voi kovin hyvin. Oon toki yrittänyt syödä terveellisesti ja monipuolisesti ja liikkuakin. Huomasin kuitenkin, että hei mun kroppa tarttee nyt joitain muutakin, mutta mitä! Sit hoksasin, että entä jos en vaan saakkaan ruuastani kaikkia ravinteita mitä mä tarviin. Menin sit tutkimaan tällaista nettisivua, joka on koonnut kaikki eri lisäravinteita myyvät verkkokaupat sivuilleen. Eksyin siis tonne eka yhteen artikkeliin ja hoksasin, että vitsit täältä voi ettii esim. lisäravinnemerkkien mukaan kauppoja ja löytyi myös alennuskooditki samalta sivulta. Vähän kätevää! Mä sit heti menin tilailemaan itselleni monivitamiinia ihan vaan varmistamaan tärkeimpien vitamiinien saamisen. Sain tosi hyvällä alennuksella vitamiinit ja sit vielä alennuskoodit päälle. Aika huikee!

multivitamin-0_prpage

Mun tilailu tuon sivuston kautta ei jäänyt pelkästään noihin lisäravinteisiin. Oon nimittäin innostunut yllätys yllätys salilla käymisestä. Must on siis vissiin tulossa myös fitnessintoilija niin kuin ”muutamasta” muustakin tyypistä viime aikoina! HAh,  se on niin in ja mä oon hei niin messissä! Mähän tilasin tota kautta itselleni palautusjuomia ja lisäproteiinijauhetta! Saa siis niin paljon edullisemmin kuin normikaupasta. Tilasin tällä kertaa siis aminopörssin nettisivuilta, kun siellä oli sillon ainaki halvimmat tuotteet.

Mähän olin siis ennen sillein, et pelkkä juokseminen pitää mut kunnossa! Mut oikeesti ei se vaan pidä, saa paljon isomman hyödyn juoksuharrastuksestakin, kun käy vähän pumppaan pattia salilla! Se on oikeesti välillä ihan sairaan rääkkiä hommaa, mut hei, eiks se just oo parasta, voittaa itseään ja saada itsensä niin timmiin kuntoon ettei voi tajuta!

Mun poikakaveri siis on kans aina ollut niin salia vastaan, mutta mitä vielä, mun mukana se tullee salille ja  on jo nyt saanut parissa kuukaudessa tosi paljon hyötyä (lihaksia) enemmän ja sehän vaan mulle kelpaa! Musta tää on niin ku oikeesti tosi fiksu ja terveellinen vouhotus, kunhan ei mee ihan yli. PArasta et netistä on helppo tilata just noita lisäravinteita ja muita, ei tartte lähtee kauppoja kiertää kun yheltä sivulta löytyy kaikki ja sieltä vertailee ja sit vaan tilaa, mistä halvimmalla saa. Opiskelijana oon niin tarkka kaikesta rahanmenosta.

Mut hei mä luulin, et mulla paino tippuis ku aloin harrastaa salia, mut mitä vielä kahes kuukaudes meitsillekki tullut kaks kiloo painoo. Mut tajuutteko se on lihasta se ja siittäkös mä olen niiin mielissäni oikeesti! 🙂 Ihan sika huikeeta nyt päästä elämäni kuntoon ja oikeesti tuntee olonsa nyt tosissaan hyvinvoivaks! Ei todellakaan enää tunnu, et kroppa tarttis jotain muuta, täs on kaikki mikä saa mut hyvinvoivaks! 🙂

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 + 4 =